Fursecuri

de Laura Alexia in Prajituri, 13 Ian 2012 | 3625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 1 ou
  • PT ORNAT
  • 500 g ciocolata
  • 250 g zahar pudra
  • 1-2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat. Aluatul obtine se intinde intr-o foaie nu foarte subtire, ci potrivita. Se iau forme pt prajituri daca aveti si obtineti fursecuri in diferite forme,eu am folosit formele urmatoare stelute si inimioare.


Dupa ce am pus fursecurile in tava pe care am uns-o cu un pic de ulei le punem la cuptor pana devin rumene max 8 min nu mai mult. Dupa ce le-am scos de la cuptor le lasam sa se raceasca.


Intre timp preparam ciocolata pe baie de aburi, iar pentru glazura alba folosim cele 250 g de zahar pudra pe care le amestecam intr-un castron cu zeama de la lamaie storsa, cam 10 linguri de zeama de lamaie.


Luam fursecurile le scufundam in ciocolata si le ornam cu bomboane pt ornat. La fel procedam si cu glazura alba.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

14.01.2012, 10:16

ce frumusele-s!

Ana_Maria269 1

14.01.2012, 11:18

Sunt super dragalase si foarte gustoase !!!

Lau 1

14.01.2012, 19:19

bune cu o cana de lapte

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu stafide, nuci si migdale