Fursecuri cu banane și nucă de cocos

de elucubratiiculinare in Prajituri, 30 Mai 2012 | 2343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane mari foarte copte,
  • 2 ouă,
  • 3+1 linguri ulei,
  • 500 g făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 75 g nucă de cocos,
  • 150 g zahăr tos,
  • o linguriță esență de vanilie,
  • un praf de sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu banane și nucă de cocos:

Cernem făina cu praful de copt într-un castron. Bananele se pasează în alt castron. Peste banane adăugăm ouăle, 3 linguri ulei, zahărul, esența de vanilie și un praf de sare. Amestecăm bine după care încorporăm făina cu praful de copt și nuca de cocos.


Se fac biluțe cu mâna unsă cu ulei (o lingură de ulei este suficientă) și se pun într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină sau cu hârtie pergament.

Se pun la distanță de 3 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii. Biluțele se pot presa ușor. Se coc la 190 grade pentru 15 minute sau până se rumenesc un pic deasupra.


Se servesc după ce s-au răcit.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu banane și nucă de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

31.05.2012, 14:41

multumesc pt. aprecieri

Laly 1

31.05.2012, 20:27

Vin si eu macar la unul

Toamna07 1

02.06.2012, 12:38

10-12 bucati , va rog !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de sarbatoare