Fursecuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 9 Dec 2012 | 4308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri de untura
  • coaja de portocala
  • esenta de portocale
  • 1 praf de sare
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Mixam galbenusurile cu zaharul dupa care adaugam untul moale si mixam, albusurile batute putin cu furculita,

Faina o amestecam cu praful de copt,sare, si coaja de lamaie,adaugam peste compozitia de ou,adaugam esenta si untura si framantam coca bine(daca este nevoie adaugam lapte)  dupa care invelim coca in folie si dam la rece 1 ora.

Intindem o foaie de cca 1 cm,decupam forme(eu am ales stea si floare)

Eu am suprapus 3 stelute,la ultima am decupat 1 cerc in mijloc adaugam ciocolata in mijloc.le asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Eu am uns cateva cu ou deasupra sa fie mai rumenite

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ciocolata