Fursecuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 9 Dec 2012 | 1810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri de untura
  • coaja de portocala
  • esenta de portocale
  • 1 praf de sare
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Mixam galbenusurile cu zaharul dupa care adaugam untul moale si mixam, albusurile batute putin cu furculita,


Faina o amestecam cu praful de copt,sare, si coaja de lamaie,adaugam peste compozitia de ou,adaugam esenta si untura si framantam coca bine(daca este nevoie adaugam lapte) dupa care invelim coca in folie si dam la rece 1 ora.


Intindem o foaie de cca 1 cm,decupam forme(eu am ales stea si floare)


Eu am suprapus 3 stelute,la ultima am decupat 1 cerc in mijloc adaugam ciocolata in mijloc.le asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.


Eu am uns cateva cu ou deasupra sa fie mai rumenite

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Lau 1

10.12.2012, 22:36

mihaelar63 1

22.12.2012, 01:19

Ce dragute

Lau 1

22.12.2012, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata