Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale

de Ina in Dulciuri, 18 Dec 2014 | 3635 vizualizari

 

Invelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 200g ciocolata neagra
  • 200 g faina
  • 90 g Rama cu unt ( mit Butter )
  • 100 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de migdale
  • 1 plic cu praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2-3 picaturi esenta de vanilie
Pentru pudrat:
  • zahar tos
  • zahar pudra
Portii: 55
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale:

Topim ciocolata la microunde si adaugam margarina cu unt peste ciocolata . Cand margarina incepe usor sa se topeasca, mixam si omogenizam.


Adaugam pe rand, zaharul , apoi cele doua oua, amestecand pentru omogenizare.


Incorporam treptat si faina , praful de copt, fulgii de migdale, esenta de vanilie si sarea . Omogenizam, iar aluatul obtinut il pastram la frigider cel putin 4-5 ore ( eu l-am tinut o noapte ).


A doua zi aluatul este foarte tare. Folosindu-ne de o lingura, rupem bucati din aluat si formam bilute potrivite pe care le dam prin zahar tos, apoi prin zahar pudra, si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Coacem in cuptorul preincalzit, cca 10 minute, la foc mediu.


Lasam sa se raceasca in tava, apoi le asezam pe un platou si putem servi.


Pentru a le pastra mai mult timp fragede, se depoziteaza in recipient inchis ermetic ( de preferinta metalic ).

 

TIPS-URI

1

Respectati timpul de pastrare la frigider.

2

Nu exagerati cu praful de copt, pentru ca fursecurile vor creste prea mult si se vor aplatiza la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Ksenya 1

19.12.2014, 15:35

ce bine arata....

roxana_simona 1

19.12.2014, 16:14

Rocsi 1

20.12.2014, 23:32

Super delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata