Fursecuri cu ciocolata, spritate

de laura_n in Dulciuri, 23 Dec 2013 | 6039 vizualizari

 

Un chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am incercat...nu a vrut sa iasa.
Prea tare aluatul si iesea greu din presa, prea moale si se tufleau in tava... prea ca la tara... :)))
Astazi, au iesit :))) si atat de bune! se topesc in gura, lasand un gust buun de ciocolata..yum!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt moale
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata neagra topita
  • 1 ou
  • 2 lg cacao neagra
  • seminte vanilie
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata, spritate:

Untul moale, semintele de vanilie, zaharul pudra si ciocolata topita le-am mixat intr-un castron. Am adaugat oul si am mixat in continuare. Am adaugat cacaoa, faina in doua transe, amestecand bine.

Am pornit cuptorul, la 180 grade.

Am pregatit o tava cu hartie de copt. Compozitia am pus-o in presa de fursecuri si am spritat fursecuri.

Am pus la copt, la foc iute, cam 8-10 minute.

Sunt delicioase, fragede si cu gust intens de "cociolata" :))))

 

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 15 lei.

2

se pot pudra cu cacao sau orna cu cioco dupa ce s-au copt.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri cu ciocolata, spritate-0
Fursecuri cu ciocolata, spritate-1
Fursecuri cu ciocolata, spritate-2
Fursecuri cu ciocolata, spritate-3
Fursecuri cu ciocolata, spritate-4

COMENTARII (42)

diaconta

diaconta 1

26.12.2013, 23:14

Mai mie tot nu mi-au iesit,au ramas tot ....ca la tara )))))
tare faine

oana021

oana021 1

05.01.2014, 10:47

daca nu am forma pt biscuiti ce pot folosi?

laura_n

laura_n 1

05.01.2014, 11:13

Oana, poti sa intinzi foaie si sa le decupezi in ce forme ai la dispozitie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!