Fursecuri cu ciocolata, spritate

de laura_n in Dulciuri, 23 Dec 2013 | 6613 vizualizari

 

Un chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am incercat...nu a vrut sa iasa.
Prea tare aluatul si iesea greu din presa, prea moale si se tufleau in tava... prea ca la tara... :)))
Astazi, au iesit :))) si atat de bune! se topesc in gura, lasand un gust buun de ciocolata..yum!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt moale
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata neagra topita
  • 1 ou
  • 2 lg cacao neagra
  • seminte vanilie
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata, spritate:

Untul moale, semintele de vanilie, zaharul pudra si ciocolata topita le-am mixat intr-un castron. Am adaugat oul si am mixat in continuare. Am adaugat cacaoa, faina in doua transe, amestecand bine.


Am pornit cuptorul, la 180 grade.


Am pregatit o tava cu hartie de copt. Compozitia am pus-o in presa de fursecuri si am spritat fursecuri.


Am pus la copt, la foc iute, cam 8-10 minute.


Sunt delicioase, fragede si cu gust intens de "cociolata" :))))


 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 15 lei.

2

se pot pudra cu cacao sau orna cu cioco dupa ce s-au copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata, spritate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

diaconta 1

26.12.2013, 23:14

Mai mie tot nu mi-au iesit,au ramas tot ....ca la tara )))))
tare faine

oana021 1

05.01.2014, 10:47

daca nu am forma pt biscuiti ce pot folosi?

laura_n 1

05.01.2014, 11:13

Oana, poti sa intinzi foaie si sa le decupezi in ce forme ai la dispozitie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni