Fursecuri cu fistic_Valerie

de ralu_ca in Prajituri, 12 Ian 2013 | 3211 vizualizari

 

Ii multumesc pentru aceste fursecuri cu fistic ,din toata inima cumnatei mele, Vali!
Te pup!

 

INGREDIENTE

Pentru Aluat:
  • 150 g unt
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 1/2 cana faina
  • 1/2 cana fistic tocat marunt
  • putina sare
Pentru Umplutura:
  • 1 1/4 cana zahar pudra
  • 50 g unt
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 2-3 linguri lapte dulce
  • 2 linguri fistic tocat marunt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fistic_Valerie:

Aluatul:


Se combina zaharul cu untul pana sunt amestecate bine, apoi se adauga oul, faina si sarea. Aluatul se pune in frigider cel putin pentru 1 ora ca sa se intareasca.Acesta se formeaza in sfere de 1 - 1.5 cm si se tavalesc in fistic taiat in bucati mai mari ( este nevoie de aproximativ 1/2 cana fistic ). Sferele se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt, la o departare de 2.5 cm. Fiecare sfera se turteste cu fundul unui pahar inmuiat in zahar tos. Acestea sunt introduse la cuptor pentru aproximativ 20 min.


Umplutura:


Se combina untul cu zaharul pudra, vanilie si lapte, incat sa iasa o crema care se poate intinde. La sfarsit se adauga lingurile cu fistic.
Dupa ce fursecurile au fost scoase din cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi acestea se vor umple conform imaginilor atasate.


Va doresc Pofta buna! Sunt delicioase!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fistic_Valerie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

13.01.2013, 11:51

Imi plac

Lau 1

13.01.2013, 18:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si glazura de vanilie