Fursecuri cu lamaie

de Valclaudia in Dulciuri, 24 Dec 2014 | 925 vizualizari

 

prea au fost laudate de fete, trebuiau executate sa stim despre ce vorbim..... Foarte fragede si aromate! Gand dragTimi, Ina, Simona si Anca! >:d

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. zahar pudra
  • 2 oua
  • 250 gr. margarina Rama mit Butter
  • coaja rasa +zeama de la o lamaie
  • 450 gr. faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de lamaie
  • cca 100 gr. zahar pudra pentru glazurat fursecurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie:

Margarina (la temperatura camerei) se mixeaza cu 150 gr. zahar pudra, pana devine spumoasa.


Adaugam ouale pe rand, mixam. Apoi adaugam coaja rasa de la lamaie si praful de copt stins in zeama de lamaie.


La final incorporam faina, ar trebui sa fie suficienta dar in functie de ouale folosite, daca mai e nevoie mai adaugati putina faina, astfel incat sa obtineti un aluat gras, care nu se lipeste de maini.


Dam aluatul la rece pentru cel putin o ora.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Rupem bucatele de aluate de marimea dorita, formam mingiute pe care le tecem prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.


Dam tava la cuptor pentru 10 minute, pana isi schimba fursecurile culoarea in auriu.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

26.12.2014, 09:59

Foarte bune!

Rocsi 1

26.12.2014, 21:08

Foarte bune si aromate cum imi plac!

Panacris 1

27.12.2014, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti