Fursecuri cu lamaie

de Bya Ralu in Dulciuri, 11 Noi 2016 | 1559 vizualizari

 

Fursecuri by Laurita,foarte bune au iesit http://www.bucataras.ro/retete/fursecuri-cu-lamaie-79110.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 120 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 lamaie plus coaja de la lamaie
  • 1 plic praf de copt

Suplimentar:

  • 4-5 linguri zahar tos
  • 4-5 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie:

Untul se lasa cateva ore la temperatura camerei,dupa care se taie cuburi si se pune intr-un castron inalt.


Adaugam zaharul si mixam bine,adaugam pe rand cate un ou si mixam in continuare.


Coaja de la lamaie se da pe razatoarea mica,iar lamaia se stoarce bine.


Faina se amesteca cu praful de copt si un praf de sare.


Amestecam compozitia de unt cu faina ,pana se omogenizeaza.


Se scoate aluatul din castron,se inveleste in folie alimentara si se lasa peste noapte la frigider.


Din aluat rupem bucatele si formam bilute,se trec prima data prin zaharul tos,si prin zaharul pudra si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 12 minute.


Se lasa in tava pana cand se racesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

12.11.2016, 14:02

multumesc

Gherca Daniela 1

13.11.2016, 16:34

Bya Ralu 1

13.11.2016, 21:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu lamaie