Fursecuri cu Migdale

de BuburuzaBubu in Prajituri, 8 Dec 2012 | 1205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata cu continut ridicat de cacao
  • 2 oua +un galbenus
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 linguri Amaretto
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 250 gr migdale macinate fin
  • 3 linguri de faina
Portii: 35
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu Migdale:

Se da ciocolata prin razatoare mica.Separam ouale.

3 galbenusuri de ou se bat spuma cu 100 gr de zahar,amaretto si scortisoara,cca 5 min.Se bat spuma albusurile.

Adaugam peste crema de galbenusuri,ciocolata,migdalele,faina si albusurile ,se amesteca usor pana la incorporare totala.Acoperim cu o folie vasul si dam la frigider 1 ora.

Modelam bilute mici cat o nuca ,se tavalesc prin zahar pudra din abundenta.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,apoi se baga tava in cuptorul preancalzit la 150 C pentru 20 min.Se lasa la racit cca 15 min dupa care servim


Se pastreaza in cutii inchise ermetic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu Migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

BuburuzaBubu 1

09.12.2012, 00:32

Va Multumesc !!!!

adry88 1

09.12.2012, 12:25

dragute

Sim0na 1

09.12.2012, 14:44

cat de bune sunt!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ovaz