Fursecuri cu migdale

de ionela84 in Prajituri, 26 Dec 2013 | 1084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt 80-82%grasime
  • 150 g migdale maruntite
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • Vanilie
  • un praf de sare
  • 300 g gem de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

1.Mixam untul bine cu zaharul si vanilia si sarea


2 Adaugam ouale unul cate unul mixand la viteza mica


3.Punem migdalele maruntite si mixam usor pana se omogenizeaza


4.Adaugam si faina in ploaie si formam un aluat ce il introducem 30-40 min la frigider


5 Scoatem aluatul si intindem o foaie ,decupam floricele, sau orice alta forma doriti, si dam la cuptorul preincalzit pt 15-20 min pana cand devin usor aurii,lasam sa se raceasca si le lipim cate 2 cu gem

 

TIPS-URI

1

Pt ornat am topit 70 g ciocolata neagra cu o lg smantana ,am pus intr-o punguta pe care am gaurit-o usor si am trasat linii pe fiecare fursec

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ionela84 1

27.12.2013, 20:15

Multumesc

tanyapatap 1

27.12.2013, 20:31

gaby_gabytza 1

07.01.2014, 16:33

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu ciocolata