Fursecuri cu rahat din aluat foitaj

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Oct 2013 | 4915 vizualizari

 

Din categoria avem rahat,ce facem cu el.....il mancan,cu apa rece sau cu fursecuri....Si eu cand vreau sa ma simplific ma complic al naibii de mult,dar trebuia sa-mi testez noile achizitii in materie de cutere...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj - 2 foi a 400 g
  • rahat colorat
  • zahar pudra
  • rabdare
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu rahat din aluat foitaj:

Lasam aluatul sa  se dezghete si apoi ne jucam cu formele din dotare si formam fursecuri.Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt,dam tava la cuptorul preincalzit,cca 20 min.

Scoatem fursecurile,le asezam pe farfurie si le pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

cand bagam tava in cuptor,sub tava punem o cratita cu apa,sa nu se arda fursecurile pe fund...

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu rahat din aluat foitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Corinuta 1

05.10.2013, 00:52

Mai Ligia, sa stii ca si p-aici am vazut o gramada in ultima vreme!

Lia_ 1

05.10.2013, 22:55

ce vesele sunt toate, prajiturile, formele si rahatu'

Sim0na 1

07.10.2013, 11:33

Un dulce rapid!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din albus de ou cu crema de lamaie