Fursecuri cu rahat din aluat foitaj

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Oct 2013 | 1649 vizualizari

 

Din categoria avem rahat,ce facem cu el.....il mancan,cu apa rece sau cu fursecuri....Si eu cand vreau sa ma simplific ma complic al naibii de mult,dar trebuia sa-mi testez noile achizitii in materie de cutere...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj - 2 foi a 400 g
  • rahat colorat
  • zahar pudra
  • rabdare
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu rahat din aluat foitaj:

Lasam aluatul sa se dezghete si apoi ne jucam cu formele din dotare si formam fursecuri.Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt,dam tava la cuptorul preincalzit,cca 20 min.


Scoatem fursecurile,le asezam pe farfurie si le pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

cand bagam tava in cuptor,sub tava punem o cratita cu apa,sa nu se arda fursecurile pe fund...

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu rahat din aluat foitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Corinuta 1

05.10.2013, 00:52

Mai Ligia, sa stii ca si p-aici am vazut o gramada in ultima vreme!

Lia_ 1

05.10.2013, 22:55

ce vesele sunt toate, prajiturile, formele si rahatu'

Sim0na 1

07.10.2013, 11:33

Un dulce rapid!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti