Fursecuri cu unt şi untură - La mulţi ani, Ela!

de gaby_duceag in Dulciuri, 11 Feb 2012 | 2693 vizualizari

 

Cu toate c-am zis că anul ăsta predau ştafeta aniversarilor :)), pentru că Ela mi-e foarte, foarte dragă n-am putut să nu-i pregatesc ceva dragut pentr-o zi geroasă de iarnă in care serbează aniversarea celor 18 ani :P.. O cafea fierbinte cu lapte, portocale şi fursecuri. La mulţi ani, fata mea dragă! Să fii sănătoasă şi fericită! http://www.youtube.com/watch?v=8jlYB5ielJ8

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 5 linguri zahăr
  • 100 gr untură
  • o linguriţă praf de copt
  • un plic zahăr vanilat
  • 2 cani si 1/3 făină
  • 3 ouă
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt şi untură - La mulţi ani, Ela!:

Frecăm untul spumă împreună cu zahărul cu ajutorul unui tel pară.


Adăugam untura la temperatura camerei şi frecăm energic în continuare. Trebuie să avem o compoziţie spumoasă în care adaugăm, unul câte unul, ouăle, amestecând după fiecare.


Adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat şi omogenizăm uşor.


Preîncalzim cuptorul.


Punem compoziţie in poş şi şpriţăm grămăjoare în tava tapetată cu hârtie pentru copt.


Coacem la foc mediu pană ce prind culoare pe talpa.


Calde le pudrăm (sau nu) cu zahăr pudra.


Servim la cafea sau o cană de lapte cald.


Cu cât le păstraţi mai mult cu atât sunt mai fragede.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt şi untură - La mulţi ani, Ela!" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

ela 1

11.02.2012, 22:18

multumesc...dar am o nedumerire...ai pus cumva untura din grasimea mea??

gaby_duceag 1

12.02.2012, 17:24

mena29 1

18.02.2012, 12:39

Frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post