Fursecuri fragede cu cafea

de anca_rm in Dulciuri, 23 Dec 2015 | 921 vizualizari

 

Imi place aroma cafelei asa ca am decis sa fac aceste fursecuri cu aroma intensa de cafea si decorate cu cate o bobita de cafea. Ma gandesc ca si lui Mos Craciun o sa-i prinda bine cateva bucati . 

 

INGREDIENTE

  • 250 -300 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • coaja razuita de la o lamaie
  • 5 gr praf de copt
  • 2 linguri cafea solubila
  • praf de sare
  • boabe de cafea pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu cafea:

Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam coaja de lamaie si sarea si cafeau solubila . Omogenizam pana cand se dizolva cafeau si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei.


Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas.


Luam din aluat cat sa formam un biscuit (eu am incercat cu forma de biscuit dar se ineca asa ca am facut bilute).


Punem in mijloc o boaba de cafea si asezam in tava .


Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .


Lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

23.12.2015, 14:23

Ce dragute !!! Reteta merge la favo !!!

Rocsi 1

23.12.2015, 20:18

Imi plac mult!

Zamfira 1

23.12.2015, 22:20

Foarte bune!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura tavalita cu nuca de cocos