Fursecuri fragede, cu nesquick

de laura_n in Dulciuri, 10 Apr 2016 | 3869 vizualizari

 

Am ajuns la concluzia ca preferatele mele sunt fursecurile. Sau zic asa ca mi-e pofta de ceva dulce, desi azi m-am rasfatat si eu putin cu un iaurt cu fructe si juma de fursec :))))
Am facut cateva fursecuri cu nesquick. Aveam o punguta pe care o tot pasam de colo colo. 
Am ajuns la concluzia ca nesquick-ul contine cacao si zahar pudra, deci un pic mai putin nociv decat puiul din comert :)))
Oricum, piticii le-au savurat cu pofta, si prefer asa decat felia de lapte din comert :)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt gras
  • 1 praf sare
  • 1 galbenus
  • 60 gr zahar pudra
  • 4 linguri nesquick
  • 1 lg cacao (optional)
  • 200 gr faina
  • 1 vrf cutit praf de copt
  • pentru tavalit
  • 3-4 lg nesquick
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede, cu nesquick:

Untul moale se amesteca cu un praf de sare, zaharul, pudra de nesquick. Se mixeaza spuma, cu ajutorul unui mixer. Se adauga galbenusul si se incorporeaza in crema de unt.

Nota: avand in vedere ca in nesquick exista si o cantitate de zahar, puteti adapta daca va doriti mai dulce, in sensul ca puteti suplimenta cantitatea de 60 gr de zahar, desi eu zic ca e ok.

Faina se cerne cu praful de copt si se adauga in compozitie. Se amesteca doar cat sa se omogenizeze compozitia. Se da totul la rece timp de o jumatate de ora.

Se pregateste un castronel in care se pune pudra de nesquick. Se pregateste o tava de copt prevazuta cu hartie pergament. Se preincalzeste cuptorul.

Se scoate compozitia de la rece. Se formeaza bilute potrivite care se tavalesc prin nesquick si se asaza in tava, la distanta de minim 2-3 cm una de alta. Se pun la copt, in cuptor, la 180 grade, timp de 15-18 minute.

Se scoate tava din cuptor si se lasa sa se tempereze in tava, fiind extrem de fragede cand sunt fierbinti. Dupa ce s-aau temperat, se scot cu ajutorul unei spatule si se depoziteaza intr-o cutie de metal sau borcan de sticla. Se servesc cu lapte cald sau cafea! Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede, cu nesquick" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz