Fursecuri in 3 culori

de Lau in Prajituri, 8 Iun 2012 | 1388 vizualizari

 

reteta preluata "truedelights"ii multumesc pentru reteta au fost foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 2 linguri lapte
  • 200 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • capsuni(sau colorant rosu)
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri in 3 culori:

Se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful de copt,esenta si laptele,amestecam bine


Impartim aluatul in 3. Una ramane alba, in a 2 a se adauga cacao si se amesteca bine, iar in cea de a 3 se adauga colorant rosu,( 200 g capsuni am pus zahar peste ele,si le-am lasat peste noapte,le-am pisat si le-am adaugat peste compozitie). Daca este nevoie se mai adauga faina.


Cele 3 bile de aluat se modeleaza in forma de cilindru (sau cum dorim) le unim, le ungem cu albus de ou, le trecem prin nuca de cocos si le rulam in folie alimentara. Le dam la frigider cca 2-3 ore. Cu un cutit taiem felii mai groase si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam tava la cuptorul incalzit cca 15-20 minute

 

TIPS-URI

1

eu am dublat ingredientele de mai sus

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

LUK 1

09.06.2012, 10:01

frumoase si bune

Lau 1

09.06.2012, 15:20

Panacris 1

19.12.2012, 08:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post