Fursecuri marocane cu migdale

de Corinuta in Dulciuri, 24 Sep 2013 | 4997 vizualizari

 

By Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea bronzat pe ultimele, asa ca mare grija cand le faceti. Oricum sunt foarte bune, satioase, desi nu au pic de grasime. Eu zic sa le incercati!

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 200 g migdale macinate fin
  • 150 g faina plus 4-5 linguri
  • 1 plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de sare
  • inca 100 g zahar praf pentru pus deasupra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri marocane cu migdale:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie, faina de migdale si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si sarea. Se framanta sau se amesteca cu o lingura de lemn.


Cu mainile umede, formam bilute de marimea unei caise, pe care le rostogolim prin zahar praf apoi le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam usor.


Se coc maxim 15 minute pana fursecurile cresc usor si crapa deasupra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

in functie de consistenta aluatului, daca se leaga sau nu cand incercati sa formati bilute, mai adaugati sau nu faina

2

cand formati bilutele de aluat mainile e bine sa fie umede, dar nu foarte ude, daca le udati prea tare, se va topi zaharul praf prin care le rostogoliti

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri marocane cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Corinuta 1

25.09.2013, 10:07

Hai Ica scumpa, te astept cu drag!

anca_rm 1

25.09.2013, 11:47

o bucata si la mine , tare bine arata

lina_pop 1

27.08.2014, 17:54

Care este temperatura de coacere?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si fructe de padure