Prajitura cu crema de branza si pere

de Gherca Daniela in Dulciuri, 4 Apr 2016 | 816 vizualizari

 

O prajitura minunata, are consistenta unei budinci de la bucatile de para, aromata si super delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 90g zahar
  • 500g crema de branza( eu am folosit fromage frais cu 0% materie grasa)
  • esenta de vanilie
  • 100g faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 para mare sau 2 pere mai mici
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de branza si pere:

Separam ouale, albusurile le batem cu praful de sare, iar galbenusurile cu zaharul, iar cand s-au dublat si a capatat o culoare albicioasa adaugam crema de branza si esenta de vanilia, apoi mixam bine pana la omogenizare.


Faina o amestecam cu bicarbonatul de sodiu si le adaugam in compozitie, la sfarsit punem si albusurile batute spuma, ne ajutam de o spatula, amestecand de jos in sus pentru a ramane pufoasa prajitura.


Intr-o tava tapetata cu unt si faina, sau cu hartie de copt rasturnam compozitia rezultata, iar deasupra punem bucati de pere, ne ajutam de o furculita sa amestecam putin in aluat pentru a intra perele mai bine in compozitie. Dam tava la cuptor pentru cca.40 minute sau facem testul cu scobitoarea.


Presaram zahar pudra si se serveste rece!


 

TIPS-URI

1

puteti adauga orice arome doriti sau ce fructe va plac!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de branza si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Geanina87 1

04.04.2016, 12:31

Camelya 1

04.04.2016, 15:02

Super buna!

Rocsi 1

05.04.2016, 10:38

Ce bunatate de prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de fructe