Fursecuri si braduti de craciun

de maria_claudia in Prajituri, 27 Dec 2010 | 5633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou,
  • 200 gr unt,
  • 1 lingurita amoniac stins cu otet,
  • 4 linguri zahar,
  • 4 linguri smantana rasa,
  • faina cat cuprinde,
  • zahar vanilat,
  • coaja de lamaie rasa.
  • Crema:
  • 1 pachet de unt,
  • 6 linguri de zahar,
  • 2 linguri de cacao, 
  • 4-5 linguri nuca macinata
  • Ptr crema de braduti:
  • 200 g ciocolata alba cu lapte,
  • 1 lingura unt,
  • 100 ml smantana lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri si braduti de craciun:

Din toate ingredientele se formeaza un aluat care se tine la frigider timp de 2h, apoi pe o planseta tapetata cu faina se decupeaza forme cu ajutorul unui paharel rotund, iar ptr bradut cu ajutorul unei forme de bradut si de coace pe dosul tavii timp de 15-20min.

Crema: untul de freaca spuma cu zaharul, se adauga cacao si nuca macinata si o lingura de esenta de rom

Ptr crema de bradut: ciocolata se topeste impreuna cu smantana si untul, se omogenizeaza bine si se lasa la racit.

Fursecurile si bradutii se umplu cu crema si se pudreaza cu zahar si se orneaza dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri si braduti de craciun" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

aziz

aziz 1

28.12.2010, 00:35

frumusele foc!

mamaieelena

mamaieelena 1

28.12.2010, 13:33

ce draguti sunt!

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 07:59

ce frumosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!