Fursecuri spirale

de oanapl in Dulciuri, 27 Noi 2016 | 908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 280 g faina
  • 180 g unt rece
  • 130 g zahar macinat
  • ½ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita sare
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 2 linguri colorant
  • 50 g bombonele pentru decor
  • faina pentru lucru
Portii: 24
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spirale:

Pui intr-un castron faina, zaharul macinat, sarea, praful de copt si esenta de vanilie si adaugi untul taiat cubulete. Amesteci bine cu mixerul sau cu mana, pana obtii un aluat omogen.

Imparti aluatul in 2. O parte o amesteci cu colorantul lichid si adaugi faina pana obtii un aluat omogen, care nu se lipeste de degete.

Intinzi fiecare bila de aluat pe o foaie de copt, sub forma de dreptunghi si tai marginile drepte. Adaugi foaia roz peste foaia alba si presezi bine ca sa se lipeasca si sa nu existe goluri de aer. Rulezi foile presand bine pe toata suprafata ruloului, pentru a nu se forma goluri de aer. Treci sulul prin bomboane colorate si il infasori in folie de plastic sau hartie de copt si il dai la rece pentru 2-3 ore.

Tai ruloul in felii de 5 mm si le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Introduci tava in cuptorul preincalzit la 170 de grade, pentru 15-20 de minute.

 

TIPS-URI

1

Lasa spatiu mai mare intre fursecuri, deoarece vor creste destul de mult, in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spirale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.11.2016, 20:50

Cat de frumoase!

diaconta 1

30.11.2016, 20:40

ce fursecuri frumoase

oanapl 1

20.12.2016, 16:57

Va multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu cacao si ciocolata alba