Fursecuri vitraliu

de sabiradu in Prajituri, 15 Dec 2010 | 4498 vizualizari

 

Reteta este de la o prietena Happy ,o specialista in fursecuri

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 75 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 250 faina cernuta
  • 1 plic amoniac
  • dropsuri colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vitraliu:

Incingem cuptorul la 170 g Celsius si pregatim tava cu hartie de copt avand grija ca tava si hartia din tava sa fie perfecte fara denivelari.

Se freaca untul cu zahar spuma, se adauga oul (mixerul la viteza mica!) si la sfarsit faina. Se formeaza un aluat nelipicios si se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma rotunda de 5 cm se taie cerculete , iar cu o forma de aprox-2,5 cm se decupeaza un cerculet in interiorul celei mari. Eu am folosit niste forme micute pt Craciun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vitraliu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MIUTA 1

11.03.2011, 19:41

La multi ani!

nadina73 1

11.03.2011, 20:55

la multi ani!

sabiradu 1

12.03.2011, 09:15

Va multumesc enorm de mult si va pup de muuuuulte ori pe fiecare in parte,am o mica party si sunt putin ocupata .Trebuie sa vin si cu retetele si papa ce o servim.Multumesc mult mult mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri