Fursecuri vitraliu

de sabiradu in Prajituri, 15 Dec 2010 | 4282 vizualizari

 

Reteta este de la o prietena Happy ,o specialista in fursecuri

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 75 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 250 faina cernuta
  • 1 plic amoniac
  • dropsuri colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vitraliu:

Incingem cuptorul la 170 g Celsius si pregatim tava cu hartie de copt avand grija ca tava si hartia din tava sa fie perfecte fara denivelari.

Se freaca untul cu zahar spuma, se adauga oul (mixerul la viteza mica!) si la sfarsit faina. Se formeaza un aluat nelipicios si se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma rotunda de 5 cm se taie cerculete , iar cu o forma de aprox-2,5 cm se decupeaza un cerculet in interiorul celei mari. Eu am folosit niste forme micute pt Craciun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vitraliu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MIUTA 1

11.03.2011, 19:41

La multi ani!

nadina73 1

11.03.2011, 20:55

la multi ani!

sabiradu 1

12.03.2011, 09:15

Va multumesc enorm de mult si va pup de muuuuulte ori pe fiecare in parte,am o mica party si sunt putin ocupata .Trebuie sa vin si cu retetele si papa ce o servim.Multumesc mult mult mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu portocale si crema de lamaie