Fursecuri vitraliu

de sabiradu in Prajituri, 15 Dec 2010 | 3895 vizualizari

 

Reteta este de la o prietena Happy ,o specialista in fursecuri

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 75 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 250 faina cernuta
  • 1 plic amoniac
  • dropsuri colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vitraliu:

Incingem cuptorul la 170 g Celsius si pregatim tava cu hartie de copt avand grija ca tava si hartia din tava sa fie perfecte fara denivelari. 
Se freaca untul cu zahar spuma, se adauga oul (mixerul la viteza mica!) si la sfarsit faina. Se formeaza un aluat nelipicios si se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma rotunda de 5 cm se taie cerculete , iar cu o forma de aprox-2,5 cm se decupeaza un cerculet in interiorul celei mari. Eu am folosit niste forme micute pt Craciun

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri vitraliu-0
Fursecuri vitraliu-1
Fursecuri vitraliu-2
Fursecuri vitraliu-3
Fursecuri vitraliu-4

COMENTARII (26)

MIUTA

MIUTA 1

11.03.2011, 19:41

La multi ani!

nadina73

nadina73 1

11.03.2011, 20:55

la multi ani!

sabiradu

sabiradu 1

12.03.2011, 09:15

Va multumesc enorm de mult si va pup de muuuuulte ori pe fiecare in parte,am o mica party si sunt putin ocupata .Trebuie sa vin si cu retetele si papa ce o servim.Multumesc mult mult mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!