Fursecuri Whoopie

de ionela2682 in Dulciuri, 22 Mar 2012 | 2385 vizualizari

 

Cu putine modificari aduse retetei originale au rezultat niste fursecuri delicioase..

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina +2-3 lg
  • 1-2 linguri pudră de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita de sare
  • 170 grame unt la temperatura camerei
  • 150 de grame zahăr
  • 1 ou mare, la temperatura camerei
  • 60 ml lapte bătut
  • 120 ml cu apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Whoopie:

Intr-un castron se cerne faina impreuna cu praful de copt , bicarbonatul de sodiu si sarea si cacaoa.


-in alt castron se mixeaza untul impreuna cu zaharul pana devine pufos,se adauga oul batut bine,laptele batut (sau iaurt /sana),apa calduta


-se adauga amestecul de faina se omogenizeaza .(daca aluatul obtinut este inca molicel mai adaugam 1-2 lg faina)


-intindem aluatul in foaie subtire de 1/2 cm si decupam cu ajutorul unui paharel formele dorite


-asezam in tava si tinem 15-20 min.


-lasam sa se raceasca bine


-lipim cu cate 1 lingura de inghetata 2 cate 2 biscuitii raciti dupa care -i vom trece prin bomboane colorate.


-tinem la congelator pana in momentul servirii.


http://www.joyofbaking.com/WhoopiePies.html cu putine modificari.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Whoopie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

23.03.2012, 07:45

Uite cum ma faci tu sa uit de dieta...

MotanLaOale 1

23.03.2012, 08:55

diana_k 1

23.03.2012, 21:41

frumosi si foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Turtele copilariei