Fursecuri "Zambareti"

de Alina26 in Prajituri, 6 Ian 2014 | 1707 vizualizari

 

O alta reteta care am facut-o de sarbatori!!:) :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 125 g unt moale
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • 60 g dulceata de piersici
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Zambareti":

1.Am pus in robot faina si praful de copt cernute,untul moale si taiat cubulete,oul,zaharul,putina sare,zaharul vanilat si am mestecat pana a devenit un aluat faramicios.


2.Apoi l-am scos din robot si am framantat pe masa cu putina faina,pana a devenit un aluat omogen.Am invelit in pelicula si am dat la rece pentru 30 de minute.


3.Dupa 30 de minute am scos aluatul(si am lasat sa se inmoaie putin) am incins cuptorul la 180° am intins o bucata de aluat 3mm si am inceput sa fac formele de biscuiti.Trebuie sa va iasa un numar par.


4.Am pus hartie de copt in tava de aragaz si am dat la cuptor pentru 15-20 de minute.


5.Am lasat sa se raceasca...si apoi am intors partea faragauri,le-am pus cate o jumatate de lingurita de dulceata si apoi am lipit partea cu gauri.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de dulceata,dar sa nu aiba fructe intregi.

2

Puteti folosi si margarina pentru prajituri.

3

Pentru cei care le plac mai dulce le puteti pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Zambareti"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 19:04

delicioase

diaconta 1

07.01.2014, 09:56

ce frumoase zambaretele tale

Alina26 1

07.01.2014, 17:57

va multumesc mult pentru aprecieri!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Mini salam de biscuiti (by rivka)