Fusilli cu pesmet, nuci, stafide si scortisoara, la Multicooker

de merisor in Dulciuri, 16 Noi 2013 | 4032 vizualizari

 

Pentru ca eu postesc in aceasta saptamana, m-am gandit la acest desert rapid si gustos, asa ca l-am preparat la multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fusilli
  • 250 gr nuca macinata
  • 150 gr pesmet
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita esenta de menta
  • 1 lingurita sare
  • 400 ml apa
  • 50 gr stafide
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu pesmet, nuci, stafide si scortisoara, la Multicooker:

Punem in vasul multicookerului fusilli, apa si sarea, conectam aparatul la sursa de curent, setam din MENU programul STEW pentru 20 de minute, inchidem capacul si apasam butonul START.


Intre timp pregatim restul ingredientelor: macinam nuca si o amestecam cu pesmetul si scortisoara, adaugam esenta de menta si zaharul si omogenizam.


Punem stafidele la hidratat in putina apa cu putina esenta de menta.


Cand programul s-a finalizat, scurgem pastele(nu prea mai ramane apa) si le trecem printr-un jet de apa rece. Cred ca nici nu era cazul sa le mai trecem prin jet, dar eu am tinut cont de vechiul obicei.


Clatim vasul multicookerului, il stergem si adaugam uleiul.


Setam programul FRY pentru 10 minute.


Cand se incalzeste uleiul, adaugam ingredientele amestecate, stafidele scurse si amestecam continuu sa se caleasca toate uniform.


Dupa expirarea timpului amestecam pastele cu celelalte ingrediente si servim.


Pe cat de simpla este reteta, pe atat este de buna, o nebunie de arome!!


 

TIPS-URI

1

Se poate pune margarina in loc de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu pesmet, nuci, stafide si scortisoara, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Andreea Caroline 1

17.11.2013, 23:11

Interesant !!! Cred ca e si tare bun

Alinutza80 1

19.11.2013, 14:54

Panacris 1

29.11.2013, 12:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza