Galuste de gris pufoase pentru supa

de reisnaor_2006 in Supe, 11 Feb 2016 | 29144 vizualizari

 

Ador supa de pui cu galuste si astea au iesit super pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 linguri ulei de masline Cirio
  • 6 linguri de gris
  • sare dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de gris pufoase pentru supa:

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu putina sare si le lasam deoparte ca sa-si intesifice culoarea. Apoi le amestecam apoi cu uleiul de masline.


Albusurile le batem spuma tare, le amestecam cu galbenusurile si adaugam grisul in ploaie amestecand usor, de jos in sus.

 

TIPS-URI

1

Cand adaugam grisul nu amestecam tare, ca sa nu se sfarame aluatul si ramana pufos.

2

Aluatul este moale dar il lasam 15 minute sa se odihneasca si se umfla.

3

Se fierb in supa clocotita la foc mic.

4

Dupa ce se umfla putin se pune deasupra o cana cu apa rece si se acopera oala de supa cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de gris pufoase pentru supa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

tina58 1

03.03.2016, 09:40

De ce trebuie sa pui ulei in compozitie cand supa este destul de grasa? Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga galbenusurile si grisul in ploaie, se amesteca usor de sus in jos, se formeaza imediat galustele cu ajutorul unei lingurite si se pun in supa fara sa mai lasi compozitia sa mai stea nu stiu cat timp pentru ca se intareste si e buna de galeata de gunoi. E cea mai simpla si mai sigura metoda, eu le fac asa de 35 de ani si nu le-am gresit niciodata.

stiuca 1

03.03.2016, 18:42

Fetelor ,ca sa nu fie tarii galustele ,2 lucrurii le influenteaza,cantitatea de gris si timpul in care se pun in supa .Daca timpul este lung ,orcare ar fi cantitatea de gris ,galustele vor fi tarii .,si neaparat supa sa fiarba dar nu cu clocot ,usor .

noiinbucatarie 1

14.03.2016, 12:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Galuste “infailibile” pentru supa