Galuste umplute cu ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri de post, 20 Noi 2011 | 3788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi
  • 100 g gris
  • 100 g amidon de cartofi
  • sare
  • 5 buc.ciuperci mari
  • 1 ceapa medie
  • marar proaspat
  • sare,piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste umplute cu ciuperci:

Cartofii spalati se pun in apa la fiert in coaja. Cand sunt gata se racoresc putin cu apa rece si apoi se vor curata de coaja. Se lasa sa se raceasca mai bine timp in care vom pregati ciupercile astfel: se vor spala si taia de dimensiunea bobului de porumb, la fel si ceapa. Intr-o tigaie se pune lingura de ulei si atat ceapa cat si ciupercile se vor pune la calit se asezoneaza si se da la rece.


Cartofii racoriti ii vom pasa cu pasatorul de piure (caruia i-am facut si prezentat fotografia la o alta reteta) si adaugam faina de cartofi si grisul pe care apoi le vom framanta bine. Rezulta un aluat consistent din care vom face bilute si la mijloc o adancitura unde vom pune cate o lingura din compozitia de ciuperci.


Intre timp punem apa la fiert intr-o oala de 2l cu sare si cand clocoteste adaugam galustile pe rand si vor sta pana vor iesi la suprafata aproximativ 5 minute. Am presarat peste ele marar proaspat si se poate servi ca garnitura dar si ca atare cu ketchup sau orice altceva ce v-ar place..


Pofta buna,(eu fiind in post am sevit cu usturoi si ketchup dar se poate f bine si cu smantana sau cascaval ori branza)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

jolygina 1

27.11.2011, 23:09

foarte bune mamaica

Panacris 1

26.01.2012, 08:14

Super galustele

mamaieelena 1

26.01.2012, 09:48

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde