Ganache de ciocolata cu frisca aromata

de Dea_Dea in Prajituri, 1 Apr 2013 | 1692 vizualizari

 

Un desert simplu si gustos!!

 

INGREDIENTE

  • Ganache:
  • 100 gr ciocolata neagra menaj
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml frisca si esenta de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ganache de ciocolata cu frisca aromata:

Ganache:


Frisca se pune pe abur sa se infierbante, se adauga ciocolata rupta bucatele , si se omogenizeaza. Cand este topita ciocolata , se pun pe foc la fiert 3-4 min, se ia de pe foc si se lasa la racit . Se da la frigider 30 min apoi se bate cu mixerul, spuma.


In frisca cealalta se pune esenta de lamaie si se bate bine.


Se pune un rand de ganache , un rande de frisca , un rand de ciocolata si deasupra am pus fulgi de ciocolata alba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ganache de ciocolata cu frisca aromata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

01.04.2013, 21:59

Dea_Dea 1

01.04.2013, 23:36

Deyutzky , vinee acumm
Va multumesc de aprecieri

Ubulika 1

03.04.2013, 11:15

si eu vreauuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura KISS