Gazpacho de castraveti

de RuxyRux in Supe, 28 Aug 2012 | 2310 vizualizari

 

O supa usoara si racoroasa, traditionala din zona andaluza se prepara din ingrediente proaspete( tomate in special) si de regula pe timpul verii, eu am ales o varianta delicioasa pe baza de iaurt si castraveti....va invit sa o incercati...

 

INGREDIENTE

  • 5 castraveti potriviti
  • 3 catei de usturoi
  • 1/4 sau 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 legatura marar proaspat
  • cateva felii dintr-un ardei iute( in functie de cat de iute va place)
  • 1 iaurt si jumatate grecesc( 600 gr)
  • 2 linguri ulei de masline
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare dupa gust
  • 1/4 sau 1/2 pahar de apa( in functie de consistenta dorita)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho de castraveti:

Totul va merge la un robot foarte bun si veti mixa pana va rezulta consistenta pe care o doriti.


Serviti decorata cu bucatele de ardei iute, sau marar proaspat...


Racoritoare si foarte gustoasa!

 

TIPS-URI

1

Decojiti castravetii iar pentru o culoare mai pronuntata lasati doi dintre ei cu tot cu coaja

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho de castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

29.08.2012, 18:14

Simo...te pup si multumesc!

lilik 1

29.08.2012, 21:41

ce buna tre sa fie

RuxyRux 1

29.08.2012, 22:02

Lilik, foarte buna...multumesc draga mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho Andaluz cu Blenderul Oster