Supa de gulii

de Corinuta in Supe, 11 Sep 2010 | 4384 vizualizari

 

N-am facut niciodata....eram curioasa cum poate fi......reteta pe care am gasit-o m-a incantat, asa ca am trecut la treaba:D

 

INGREDIENTE

  • 4 gulii mari si late :)
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 200 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gulii:

Se curata ceapa, guliile, telina, se spala si se taie cubulete. Se pun 3 litri de apa la incalzit intr-o oala. In alta oala se caleste ceapa in ulei amestecand din cand in cand.


Cand ceapa devine sticloasa se adauga telina si guliile si se mai calesc impreuna inca 10 minute amestecand mereu. Apoi se adauga faina, se amesteca bine se adauga cei 3 litri de apa calda si se lasa sa fiarba la foc potrivit 10-15 minute.


Se curata usturoiul. Se spala, se zvanta si se toaca patrunjelul. Se amesteca smanana cu usturoiul pisat si cu patrunjelul.


Se gusta guliile si daca s-au fiert se ia de pe foc si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit putin se adauga in supa smantana si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gulii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

12.09.2010, 00:27

Si-acu ce vrei sa zici ca nu mai esti boboc? Pai, ai inflorit, nu?

jolygina 1

12.09.2010, 03:12

ador sa mananc guli cu sare supita nu am mancat pana acum dar cred ca-i foarte buna

Julie 1

15.09.2010, 19:41

Nici eu nu am facut niciodata dar as fi curioasa sa gust!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taietei