Gazpacho mexican

de elucubratiiculinare in Supe, 3 Aug 2012 | 3660 vizualizari

 

Celebrul Gazpacho andaluz (ce-și are originile în Spania) modificat și completat cu mici accente mexicane.

 

INGREDIENTE

  • 4 roșii mari,
  • 100 ml suc de roșii,
  • 3 linguri pastă de tomate,
  • 1 ceapă mare roșie,
  • 2-3 căței de usturoi,
  • 1 tulpină de țelină,
  • 30 ml oțet alb,
  • 50 ml ulei vegetal,
  • 500 ml apă,
  • 1 lingură mărar proaspăt tocat,
  • 1 linguriță busuioc proaspăt tocat,
  • 1/2 linguriță sare,
  • 1 linguriță jalapeno -ardei iute tocat,
  • 2 castraveți,
  • 1 avocado.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho mexican:

Tăiem cubulețe 3 roșii, după ce le-am spălat bine și se amestecă cu sucul de roșii, pasta de tomate, ceapa tocată și tulpina de țelină tăiată bucățele. Toate se pun într-un blender sau un robot de bucătărie și se pasează. La această pastă adăugăm oțetul alb, uleiul și apa. Amestecăm bine și condimentăm cu sare, busuioc și mărar. Se curăță de coajă castraveții și avocado, se taie cubulețe împreună cu roșia păstrată și se adaugă în supă împreună cu ardeiul iute tocat mărunt. Se dă la rece pentru minim o oră, după care se poate servi ornată cu busuioc proaspăt și ceapă verde.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho mexican" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

elucubratiiculinare 1

06.08.2012, 17:13

Mulțumesc pentru comentarii

mena29 1

06.08.2012, 17:18

jolygina 1

15.08.2012, 23:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho Andaluz cu Blenderul Oster