Gem de caise

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 19 Iul 2010 | 5576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 kg caise
  • -1 kg zahar
  • -1/2 pachet conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Caisele se spala,se taie in doua,se scot samburii si se pun intr-o cratita!Se pun pe foc mic si se fierb in suc propriu aprox 30 de min(acest lucru il facem seara).A doua zi se dau in clocot,se adauga zaharul si se fierb pana scad de 3 degete.Spre final se adauga conservantul si se amesteca.Borcanele se spala si se baga la cuptor pentru sterilizare.Gemul se toarna in borcane,se pune capacul si se intoarce borcanul

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Rocsi 1

19.07.2010, 20:33

si eu ma gandesc poate fac...mai am putin timp ca nu dispar acu caisele

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:16

delicios......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de smochine