Gem de piersici albe cu prune

de ianculubita in Dulceata / Gem, 9 Sep 2013 | 2097 vizualizari

 

Daca nu am fost multumita de culoare la gemul de piersici albe,am adaugat cateva prune;ei bine,sa nu va imaginati ca sunt multumita si cu aceasta culoare!!!
Ce parere aveti,am un "stol de pasarele"??

 

INGREDIENTE

  • 4kg de piersici albe
  • 1kg de prune
  • 1kg de zahar
  • 1lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici albe cu prune:

Fructele spalate,curatate de samburi,le punem intr-un vas cu zaharul pe foc,amestecand mereu;


dupa ce s-a topit zaharul mai lasam pe foc 30min;


dupa acest timp,pasam cu blenderul vertical apoi dam vasul la cuptor 40min;


la sfarsit adaugam zeama de lamaie si punem gemul fierbinte in borcane,tinem borcanele cu capacul in jos pana se racesc putin,apoi le depozitam la camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici albe cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MonaMimi 1

10.09.2013, 17:08

Panacris 1

10.09.2013, 18:27

ianculubita 1

11.09.2013, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici