Gem de prune cu menta si scortisoara

de aziz in Dulceata / Gem, 22 Noi 2011 | 2612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • prune (eu nu cataresc ci le fac din ochi:))
  • zahar cat sa cuprinda bine fructele
  • 1 betisor de scortisoara 
  • 3-4 fire de menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de prune cu menta si scortisoara:

Curatam prunele de samburi si le taiem in 4 sau cum doriti.Punem zaharul peste ele astfel incat sa cuprinda bine fructele si dam la frigider o noapte.Adoua zi se pun intr-o oala de preferinta cu fund dublu si punem la fiert la foc mic.Cand ajung asaca ca la compot fierte bagam blenderul manual si le facem pasta .Si din nou la fiert pana scade considerabil sau atat cat doriti dumneavoastra sa fie de inchegat sa zicem.Cu jumatate de ora inainte de a inchide aragazul punem scortisoara si menta proaspata.Se pune in borcane cat este calda se acopera cu folie de plastic si se pun capacele .Sa aveti pofta!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de prune cu menta si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

aziz 1

24.11.2011, 08:30

danakarin super fain

MIUTA 1

24.11.2011, 23:27

Foarte buna

aziz 1

27.11.2011, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune si pere