Gem de prune cu nuci

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 25 Sep 2015 | 680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5 kg prune
  • 1 kg zahar
  • nuci
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de prune cu nuci:

Prunele se spală, se scot sâmburii și se lasă peste noapte cu zaharul.


A doua zi se fierb la foc mic pana se leagă siropul. Spre sfârșit se adaugă sâmburii de nuca.


Se pune fierbinte în borcane, se întorc cu capacul în jos și se învelesc intr-o pătură groasa pana a doua zi.


Poftă buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de prune cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

merisor 1

25.09.2015, 20:01

Foarte bun!

Bunica 1

25.09.2015, 20:09

Cel mai bun gem!

Gicuta69 1

28.09.2015, 14:45

Mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gogonele