Gem de visine cu portocala si coniac

de susu in Dulceata / Gem, 1 Iul 2013 | 4764 vizualizari

 

aromat si inbatat de putin alcool

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de visine
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 500 gr zahar
  • 2 linguri de coniac
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine cu portocala si coniac:

Portocala se curata de coaja si se taie cubulete dupa care o amestecam cu visinele curatate si o lingura de coniac. Punem zaharul peste si lasam la rece cateva ore iar apoi pasam o parte din ele cu mixerul si punem pe foc mic. Lasam sa scada, adaugam zeama de lamaie si cand e gata stingem focul si punem restul de coniac. Punem gemul in borcanele calde care au fost tinute putin la cuptor. Dam din nou la cuptor sa prinda o pojghita deasupra dupa care strangem foarte bine capacele si le lasam la cuptorul cald pana se racesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine cu portocala si coniac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

01.07.2013, 13:51

Bunica 1

01.07.2013, 15:31

Cu visine,portocala si coniac n-am facut.Dar nu e timpul trecut

Corinuta 1

09.07.2013, 12:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!