Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru că am fost în vizita la nişte prieteni şi ei aveau zmeura în grădina,am cules vreo 2 kilograme,aşa că am pregatit acest gem delicios.
Nici nu ştiu dacă e dulceaţă sau gem .Eu am pus fructele întregi,dar ele s-au zdrobit.
Pentru că nu am vrut să pierd aroma şi gustul fructelor,am folosit zahar gelifiant Margaritar.Mie îmi place foarte mult culoarea şi consitenţa gemului/dulceţii pregatite astfel.
In mod normal,se foloşeste 1 kg de zahar la 1 kg de fructe,dar mie mi s-a parut foarte mult,aşa ca am redus cantitatea,rezultatul fiind la fel de bun.
Zmeura am pus-o într-o sita si am spalat-o cu un jet foarte uşor de apa.
Am lasat-o sa se scurga,apoi am pus-o într-o cratita cu o lingura de zahar si am fiert-o 10 minute.
Dupa acest timp am adaugat restul de zahar ,zeama de lamâie si am mai fiert 10 minute.
Am pus-o asa fierbinte în borcane,am pus borcanele în cuptorul caldut ca sa se usuce deasupra,apoi am închis cu capacele si le-am lasat acoperite cu o patura peste noapte.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult