Gem-marmelada de coarne

de Ksenya in Dulceata / Gem, 3 Sep 2020 | 784 vizualizari

 

Un gem-marmelada  parfumat si bun.
Proprietatile benefice ale coarnelor deja le cunoasteti, daca nu, gasiti aici.
Este bine legat, se poate face din el cornulete sau tarte, sosuri pentru carne sau mancat pe paine langa un pahar de lapte.
Va indemn sa incercati chiar daca necesita multa rabdare.
Merita sa aveti in casa 1-2 borcanele.
 

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg coarne
  • 1 kg zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem-marmelada de coarne:

Coarnele se aleg, se spala in cateva ape si se scurg.


Se scot samburii cu mana, apoi se pun intr-o oala cu fund dublu.


Se adauga zaharul si se pune la foc acoperit cu un capac; dupa 10-15 minute se scoate capacul se amesteca, se micsoreaza flacara si se mai fierbe pana se leaga, cam 30 minute.


Capacele si borcanele se sterilizeaza in prealabil.


Se umplu borcanele si se capseaza cu capace sterilizate si se dau sub patura pana se racesc complet.


Pofta buna!


TIPS-URI

1

Alegeti coarnele bine coapte si nealterate

2

Daca doriti sa fie mai parfumata dulceata, adaugati vanilie sau un pic de anason, eu o prefer cu parfumul ei autentic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem-marmelada de coarne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

04.09.2020, 09:35

Buna!

oanapl 1

07.09.2020, 13:17

Delicioasa!

RuxyRux 1

28.10.2020, 21:29

Preferata mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa de ardei umpluti si smantana

ieri la 23:44

Tabouleh a la Panacris

ieri la 20:25

Placinta cu spanac si branza

de oanapl 7

ieri la 17:05

Nuci umplute cu crema de ciocolata

de oanapl 7

ieri la 16:26

Melci cu unt reteta turceasca

de RuxyRux 9

pe 10.06 la 21:20

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ton si crema de branza
  • 06

    D

  • 07

    L

  • 08

    MA

  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa de ardei umpluti si smantana

ieri la 23:44

Tabouleh a la Panacris

ieri la 20:25

Placinta cu spanac si branza

de oanapl 7

ieri la 17:05

Nuci umplute cu crema de ciocolata

de oanapl 7

ieri la 16:26

Melci cu unt reteta turceasca

de RuxyRux 9

pe 10.06 la 21:20

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de ardei iuti