Gentuţe cu varză (varzari)

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2009 | 3062 vizualizari

 

Nu mai fac nici o introducere si trec la subiect. Deci Bucataras Dragos(Bucatarasul Vesel) a facut gentute cu varza(varzari).Iata reteta:

 

INGREDIENTE

  • aluat (faina, drojdie, un ou, apa si sare)
  • varza
  • 1 sau 2 cepe
  • feliute de jambon sau carnat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gentuţe cu varză (varzari):

Se face un aluat ca de paine din faina,drojdie,un ou,apa si sare si se lasa la dospit.Inainte de a se face aluatul se caleste varza in ulei sau untura cu 1 sau 2 cepe,feliute de jambon sau carnat.Se unge tava cu untura.Se intinde aluatul,se pune umplutura si se fac gentutele.Se apasa usor marginile ca sa nu se desfaca si se da cu ou pe deasupra si se lasa la cuptor.Din cand in cand se ung cu unt sau cu margarina ca sa se pastreze coaja frageda.Cand se scot din cuptor se aseaza pe un platou pe care s-au pus niste betisoare si se ung iarasi cu margarina cand se pun una peste alta si se servesc proaspete, iar daca vreti sa ramana cat mai mult timp caldute le puteti acoperi cu un ciolofan si apoi cu un prosop.


Pofta buna! :D Astept comentariile voastre! :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gentuţe cu varză (varzari)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Oana 1

01.03.2009, 16:02

Mariana, ce-ai patit de esti asa agresiva???? Fiecare cu gusturile lui, nu?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmalute in cuib

de vasimur 3

ieri la 22:36

Pastel de Nata

de RuxyRux 9

ieri la 21:25

Batoane cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 20:41

Tarte cu peste

ieri la 14:27

Placinta rulata cu mere

de Lau 9

ieri la 11:25

RETETA RECOMANDATA
Sarmale din varza dulce