Ghiveci cu dovlecel, praz si rosii

de Nicole28 in Mancaruri de post, 11 Mai 2014 | 1743 vizualizari

 

este o mancare usoara si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • dovlecel
  • praz
  • rosii
  • ulei
  • mustar boabe
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu dovlecel, praz si rosii:

Se curata dovlecelul si se taie bucatele.

Se spala rosiile si prazul,se taie tot bucatele.

Se caleste prazul in ulei impreuna cu mustarul boabe, apoi se pune dovlecelul si se mai caleste putin.

Se pun rosiile taiate bucati, se amesteca si se mai lasa sa fiarba putin.

Se presara patrunjel verde tocat si se serveste.

Pofta buna.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu dovlecel, praz si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MOKUSKA 1

12.05.2014, 09:59

Nicole28 1

12.05.2014, 13:48

Va multumesc tuturor!

pity19 1

12.05.2014, 19:47

Fara ulei merge!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!