Ghiveci cu varza, orez si crenvursti

de ala_oancea in Pui, 2 Oct 2009 | 6788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 crenvursti
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1/2 varza mica
  • 1 ceasca orez
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • sare, piper, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu varza, orez si crenvursti:

Se taie crenvurstii feliute si se prajesc in putin ulei. Se adauga ceapa si gogosarul taiate mai grosolan, apoi morcovul si varza date pe razatoare, ceasca de orez si 3 cesti de apa. Se condimenteaza si se adauga cimbrul si foile de dafin. Se lasa sa fiarba pana scade apa. Se verifica orezul, iar daca nu este fiert se mai adauga cate o ceasca de apa. Al meu s-a fiert mai greu, cred ca am mai adugat inca trei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu varza, orez si crenvursti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

05.10.2009, 13:07

Multumesc Miha

PapaBun 1

14.10.2009, 20:12

Crenvurstii sint de.............?

ala_oancea 1

14.10.2009, 21:00

Pui ! Ca porcul incercam sa-l mai rarim

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan