Ghiveci de legume

de adinaciosescu in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2011 | 4031 vizualizari

 

Cred ca toata lumea l-a prestat macar o data...
Mie imi place in mod deosebit.

 

INGREDIENTE

  • ceapa
  • ardei gras
  • rosii
  • dovlecel
  • verdeata
  • condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

In putina untura sau ulei,calesti ceapa taiata pestisori,o lasi sa se inmoaie,si pui ardeiul fasii.

Cand s-au inmuiat bine,adaug rosiile decojite,taiate cubulete,dovlecel(in floare)taiat cubulete.

Condimentezi,eu pun doar sare,vegeta si piper.Cand a fiert pun verdeata din abundenta.

Fierbi  orez in apa putin sarata.Daca vrei il amesteci cu ghiveciul,daca nu...servesti alaturi sau...deloc.

Poti servi ca fel principal sau ca si garnitura la friptura.

TIPS-URI

1

eu folosesc ceapa rosie.Imi place mult mai mult

2

folosesc legumele in cantitati aproximativ egale

3

orezul este facultativ

4

decojesc rosiile,baiatului meu cel mare nu-i plac cum se rasucesc.ca sa le decojesti mai bine le treci prin apa clocotita. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume