Ghiveci de legume cu aripioare de pui

de Sim0na in Pui, 16 Mar 2012 | 2377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripi de pui
  • 1 vanata mica
  • 150 g mazare congelata
  • 150 fasole verde
  • 150 g conopida
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei capia
  • 1 morcov mic
  • marar verde
  • 2 linguri rase pasta tomate
  • 1 lingura delikat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu aripioare de pui:

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu.


Ceapa tocata marunt am calit-o si cand a devenit aurie am adaugat ardeiul taiat fasiute si morcovul rondele. Cand legumele s-au calit, am adaugat aripioarele si am lasat putin sa se inabuse.


Am completat cu apa in care au fiert aripile, strecurata in prealabil. La primul clocot am adaugat fasolea verde rupta in bucati potrivite si am lasat pana s-a inmuiat putin. Am adaugat cartofii taiati felii groase si am lasat sa fiarba innabusit. Dupa 5 min am pus si conopida taiata buchetele si am mai lasat 5 min. Am adaugat si vanata taiata cubulete si mazarea congelata. Am completat cu zeama de la aripioare cat sa acopere toate legumele (intre timp am schimbat si cratita... mi`am dat seama ca nu`mi incap toate legumele:))


Cand legumele s-au inmuiat, am pus pasta de tomate dizolvata in putina apa calda. Am dat cratita la cuptor si am lasat la foc mic pana a scazut zeama, iar legumele s-au fiert.


Am adaugat marar proaspat tocat... era bun si un patrunjel dar n-avem prin casa si.. n-am mai avut chef sa ma duc la piata .. :)


Am servit mancarica imediat alaturi de gogosari si conopida


Noua ne-a placut foarte tare... mai ales ca erau atat de multe arome..


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

deyutzky 1

17.03.2012, 01:22

mamaieelena 1

17.03.2012, 01:25

buna

Sim0na 1

19.03.2012, 16:28

Multumesc tuturor! Pupici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de pui