Ghiveci de legume cu pulpe de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 8 Sep 2013 | 13502 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun si mai aromat la inceput de toamna decat mirosul de ghiveci proaspat gatit?! As mai aduga eu aroma placintelor cu mere si dovleac,,, dar toate la timpul lor! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia
  • o bucata de telina
  • 150 ml supa de pui
  • sare si busuioc dupa gust
  • marar si patrunjel proaspete
  • 4-5 linguri cu suc/pasta de rosii
  • 6 pulpe de pui (eu am folosit doar partea superioara)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu pulpe de pui:

Prajim pulpele de pui atat cat sa se rumeneasca usor. Adaugam legumele taiate in cuburi sau felii mai groase si le lasam sa fiarba inabusit, intr-o cratita acoperita, la foc potrivit. Punem supa de pui si sucul/pasta de rosii, amestecand usor fara a sfarma legumele si condimentam dupa gust. Le lasam sa fiarba pana are aspect legat, dar fara sa scada prea mult. Dupa ce luam cratita de foc presaram verdeturile dupa bunul plac. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Dya Daniela Andrei 1

09.09.2013, 09:34

Dia multumesc Nu mai este dar se pregateste asa repede. Deci, te astept!

Sim0na 1

09.09.2013, 11:28

Sanatate la farfurie! Sa nu mai spun cat e de bun! Trebuie sa fac si eu, ca prea mi-ai facut pofta!

Dya Daniela Andrei 1

09.09.2013, 12:24

Simona Acum este cel mai bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de pui