Gnocchi cu pui

de Dea_Dea in Paste, 3 Iun 2013 | 2361 vizualizari

 

Aseara tot ma gandeam ce sa fac de mancare si m-am gandit sa fac repede niste paste! Au iesit bune rau :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr gnocchi
  • apa
  • sare
  • SOS:
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de rosii
  • busuioc
  • oregano
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu pui:

Se pun pulpele la fiert. Cand sunt fierte se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se taie carnea cubulete.


Pastele se pun la fiert cu apa si sare conform instuctiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.


Se pune uleiul la incins si se pune carnea se lasa 2-3 min , si se adauga ceapa si usturoiul tocat . Se pune capacul si se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa.


Se pune pasta de rosii si un polonic de zeama in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba la foc mic 5 min.


Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se mai lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.


Se pun pastele pe farurie iar deasupra se pune sosul.


POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

03.06.2013, 19:57

bun bun

-tony- 1

05.06.2013, 16:31

Foarte buna reteta

babi5 1

15.12.2013, 14:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Pie