Gnocchi in sos de ardei

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 2490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc
  • 1 lingurita zahar brun
  • 40 ml otet de zmeura
  • 1 ardei gras rosu,curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras galben, curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras verde, curatat de seminte si tocat
  • 200 ml vin rosu
  • ½ lingura patrunjel tocat
  • ½ lingura busuioc tocat
  • sare de mare
  • 500 gr Gnocchi
  • branza Grana Padano rasa , pentru servire
  • frunzulite de busuioc, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi in sos de ardei:

Se incinge uleiul intr-o cratita.Se adauga ceapa si se presara zaharul brun.Se caleste 3 minute apoi se adauga otetul de zmeura si se caleste inca 5 minute pana cand se inmoaie.Se adauga apoi ardei gras rosu si galben si se calesc 2-3 minute.Se toarna peste legume vinul rosu.Se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana cand ardeii s-au inmuiat.

Gnocchi se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Pentru servire, se toarna sos de ardei intr-o farfurie mai adanca, se adauga cateva gnocchi apoi preparatul se presara cu branza Grana Padano si frunzulite de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi in sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

cristinne 1

22.07.2010, 22:32

ce sunt aceste Gnocchi?????

laylalala 1

22.07.2010, 22:54

Gnocchi sunt galustele italiene din cartofi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza