Gnocchi in sos de ardei

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 2281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc
  • 1 lingurita zahar brun
  • 40 ml otet de zmeura
  • 1 ardei gras rosu,curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras galben, curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras verde, curatat de seminte si tocat
  • 200 ml vin rosu
  • ½ lingura patrunjel tocat
  • ½ lingura busuioc tocat
  • sare de mare
  • 500 gr Gnocchi
  • branza Grana Padano rasa , pentru servire
  • frunzulite de busuioc, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi in sos de ardei:

Se incinge uleiul intr-o cratita.Se adauga ceapa si se presara zaharul brun.Se caleste 3 minute apoi se adauga otetul de zmeura si se caleste inca 5 minute pana cand se inmoaie.Se adauga apoi ardei gras rosu si galben si se calesc 2-3 minute.Se toarna peste legume vinul rosu.Se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana cand ardeii s-au inmuiat.

Gnocchi se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Pentru servire, se toarna sos de ardei intr-o farfurie mai adanca, se adauga cateva gnocchi apoi preparatul se presara cu branza Grana Padano si frunzulite de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi in sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

cristinne 1

22.07.2010, 22:32

ce sunt aceste Gnocchi?????

laylalala 1

22.07.2010, 22:54

Gnocchi sunt galustele italiene din cartofi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi