Goffre acrisoare

de Ligia Bxl in Prajituri, 27 Noi 2010 | 2187 vizualizari

 

merg cu orice fel de fruct dupa preferinte

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de unt
  • 250 gr de faina
  • 1/2 praf de copt
  • 250 gr de zahar
  • 4 oua
  • frisca,fructe si ciocolata lichida ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre acrisoare:

Goffre:se topeste untul,se amesteca cu zaharul si cu cele 4 galbenusuri.Se amesteca toate pana devine o crema si zaharul e bine topit.Se bat albusurile pana devin spuma,apoi adaugam peste compozitie faina si praful de copt si apoi albusurile batute.Se pun in forma pentru a le coace si la final se orneza cu frisca,ciocolata lichida si fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre acrisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (16)

tanyapatap 1

30.11.2010, 16:40

Ligia Bxl 1

05.12.2010, 19:26

multumesc tuturor

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de rom