Goffre acrisoare

de Ligia Bxl in Prajituri, 27 Noi 2010 | 5827 vizualizari

 

merg cu orice fel de fruct dupa preferinte

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de unt
  • 250 gr de faina
  • 1/2 praf de copt
  • 250 gr de zahar
  • 4 oua
  • frisca,fructe si ciocolata lichida ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre acrisoare:

Goffre:se topeste untul,se amesteca cu zaharul si cu cele 4 galbenusuri.Se amesteca toate pana devine o crema si zaharul e bine topit.Se bat albusurile pana devin spuma,apoi adaugam peste compozitie faina si praful de copt si apoi albusurile batute.Se pun in forma pentru a le coace si la final se orneza cu frisca,ciocolata lichida si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre acrisoare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni