Goffre acrisoare

de Ligia Bxl in Prajituri, 27 Noi 2010 | 2122 vizualizari

 

merg cu orice fel de fruct dupa preferinte

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de unt
  • 250 gr de faina
  • 1/2 praf de copt
  • 250 gr de zahar
  • 4 oua
  • frisca,fructe si ciocolata lichida ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre acrisoare:

Goffre:se topeste untul,se amesteca cu zaharul si cu cele 4 galbenusuri.Se amesteca toate pana devine o crema si zaharul e bine topit.Se bat albusurile pana devin spuma,apoi adaugam peste compozitie faina si praful de copt si apoi albusurile batute.Se pun in forma pentru a le coace si la final se orneza cu frisca,ciocolata lichida si fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre acrisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

tanyapatap 1

30.11.2010, 16:40

Ligia Bxl 1

05.12.2010, 19:26

multumesc tuturor

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA