Gofre pentru micul dejun

de MIUTA in Dulciuri, 6 Mar 2011 | 19702 vizualizari

 

Am luat reteta de la divainbucatarie si pe aceasta cale ii multumesc. O recomand tuturor e foarte,foarte buna!Am modificat foarte putin reteta .

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5 oua
  • 500 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gofre pentru micul dejun:

Se freaca untul spuma cu zaharul.Apoi incorporam ouale si zaharul vanilat.Amestecam foarte bine ingredientele.Eu am folosit mixerul.Turnam laptele si amestecam usor din nou.Punem macul iar la sfarsit punem faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Am amestecat din nou cu mixerul pana compozitia devine ca o smantana mai groasa.Am uns formele cu unt topit. Se pune in forma cate un polonic mic.Se coc pe rand cca 2 minute in aparatul de gofre.Le servim la micul dejun cu gem de caise,gem de gutui,dulceata de afine si lapte caldut.Sunt delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gofre pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:41

fara aparat degeaba

mamaieelena 1

07.03.2011, 15:00

adry88 1

23.05.2011, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
RULADA CU CREMA DE ZMEURA