Gogosari a la Nico

de nico15 in Muraturi, 20 Feb 2011 | 3779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de gogosari
  • 2 bucati de conopida
  • 1-2 bucati de varza rosie
  • 0.5 kg morcovi,
  • 200 g de pastarnac
  • 2-3 bucati de telina
  • 1.5 L otet
  • 2,5 - 3 L apa
  • 1 lingura de sare / 1 L lichid
  • 1 lingura de zahar / 1 L lichid
  • frunze de telina
  • boabe de : mustar, enibahar, piper frunze de dafin sare, zahar, hrean
  • 1 pachet de condimente pentru Muraturi 





Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari a la Nico:

Se spala si se curata gogosarii daca sunt stricati, se desface conopida in buchetele, se taie varza rosie in sferturi, morcovii se taie in rondele sau bare. Se pune compozitia lichida formata din otet si apa la fiert se adauga condimentele, sarea si zaharul si se lasa sa dea in clocot.


Dupa care introducem gogosarii pentru cateva secunde, sa-i oparim, observam ca gogosarii isi schimba culoarea dupa cateva secunde si noi ii putem scoate si aseza in borcanele deja pregatite. Se adauga conopida, morcovii, varza.



Deasupra se aseaza frunzele de telina, se mai lasa sa se racoreasca un pic compozitia lichida dupa care se pune in borcane. Se umple pana sus si se va cauta sa se puna ceva in varful borcanului pentru a preveni ridicarea muraturilor.



Mi-au iesit 1 borcan de 10 l, un altul de 5 l in care am pus si gogosari taiati in jumatati.



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari a la Nico" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

DIANA B 1

20.02.2011, 16:10

Cam devreme , sau cam tarziu ptr reteta
A se retine , nu ?

nico15 1

20.02.2011, 16:12

Draga mea Onesta, am ramas asa de in urma cu retetele iti dai seama, incerc sa ajung la zi dar nu stiu cand de timpul este de vina.
Nico

mirela0911 1

20.02.2011, 18:22

un borcanel vreau si eu ca anul trecut nu am pus

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari opariti in otet