Gogosari in bulion

de trifadalia in Muraturi, 24 Aug 2018 | 13474 vizualizari

 

Sosul care se formeaza are un gust deosebit, iar gogosarii gust special. 
Foarte repede de facut. 

 

INGREDIENTE

  • 5 kilograme de gogosari
  • 500 ml ulei
  • 500 grame zahar
  • 500 ml otet
  • 10 buc foi de dafin
  • 3 linguri sare
  • 1 pacahet 17 grame de boabe de piper
  • 1 pachet de 15 gr boabe de mustar
  • 800 ml bulion
  • salicil
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Se spala gogosarii si se taie fidelute. Ingredientele se pun intr-o oala la fiert. 

Cand clocoteste, se pun gogosarii taiati si se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand si intorcandu-i de jos in sus. Se scot cu o paleta intr-un castron si se asaza in borcane. Sosul obtinut se toarna apoi peste ei in borcan, se pun capacele si se lasa in patura pana se racesc.

Reci se asaza in camara. 

TIPS-URI

1

Aceste muraturi se pot servi langa aperitive, dar si langa fripturi din orice fel de carne si gatite in moduri diferite. Este ideala chiar si la o tocana de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos de rosii