Gogosari in otet

de AndreeaMaria in Muraturi, 29 Oct 2010 | 8617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • o conopida
  • o telina cu frunze
  • 2 morcovi
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2l otet
  • sare pt muraturi
  • zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Spalati gogosarii, ii taiati pe jumatate si le scoateti semintele.


La 1 litru de otet se pun 3 litri de apa. La fiecare litru de lichid se adauga o lingura de sare si una de zahar. Se mai pun 2 linguri de sare in plus (ex: 1litru de otet + 3 litri de apa = 4 litri de lichid => punem 4 linguri de sare si 4 linguri de zahar + 2 linguri de sare ) Se pune la fiert pana da in clocot, apoi puneti pentru 5 minute gogosarii.(in acest mod ei se inmoaie si puneti mai multi in borcan)


Restul legumelor:



  • Morcovii ii curatati si ii taiati rondele,

  • conopida o rupeti buchetele,

  • telina o taiati in bucatele ( cubulete sau felii, cum puteti)

  • frunzele de telina le spalati


Incepeti sa umpleti borcanul:


Puneti jumatate de lingurita cu boabe de mustar si 4-5 boabe de piper,3-4 rondele de morcovi,cateva frunze de telina, buchetele de conopida si o felie de telina; umpleti cu gogosari si mai puneti frunze de telina. Umpleti apoi cu otetul care a fiert.


 

TIPS-URI

1

Borcanele le spalati cu detergent, iar capacele le stergeti pe interior cu spirt.

2

Mi-au iesit 12 borcane de 800g

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

AndreeaMaria 1

31.10.2010, 21:31

elena1988 1

08.02.2011, 10:36

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 09:12

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet