Gogosari in otet

de La Ancuta in Muraturi, 19 Sep 2011 | 5946 vizualizari

 

Astazi revin cu o reteta din ciclul "conserve pentru iarna", gogosarii in otet.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet
  • 4 linguri sare
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Curatam gogosarul si il taiem sferturi.

Amestecam zaharul cu sarea si otetul si turnam peste gogosar. Lasam sa stea 5-6 ore, amestecand din cand in cand.


In borcanelele spalate si sterilizate punem ateva bucatele de hrean curatat iar apoi asezam bucatile de gogosar. Eu am pus si cateva buchetele de conopida.


Punem in fiecare borcan cateva boabe de piper si de mustar iar apoi umplem borcanele cu zeama in care au stat gogosarii.


Capsam borcanele si le depozitam in pivnita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

20.09.2011, 17:21

Ruxy mie reteta asta imi place cel mai mult. Nu sunt nici prea dulci, nici prea acri

La Ancuta 1

20.09.2011, 17:22

Diana n-am ce-i face: sunt cu zahar destul de mult

RuxyRux 1

20.09.2011, 17:55

Sunt sigura ca sunt perfecti...eu mai dulci ii tolerez insa mai acri sa nu-i vad

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu varza la murat