Gogosari in otet

de La Ancuta in Muraturi, 19 Sep 2011 | 5655 vizualizari

 

Astazi revin cu o reteta din ciclul "conserve pentru iarna", gogosarii in otet.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet
  • 4 linguri sare
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Curatam gogosarul si il taiem sferturi.

Amestecam zaharul cu sarea si otetul si turnam peste gogosar. Lasam sa stea 5-6 ore, amestecand din cand in cand.


In borcanelele spalate si sterilizate punem ateva bucatele de hrean curatat iar apoi asezam bucatile de gogosar. Eu am pus si cateva buchetele de conopida.


Punem in fiecare borcan cateva boabe de piper si de mustar iar apoi umplem borcanele cu zeama in care au stat gogosarii.


Capsam borcanele si le depozitam in pivnita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

20.09.2011, 17:21

Ruxy mie reteta asta imi place cel mai mult. Nu sunt nici prea dulci, nici prea acri

La Ancuta 1

20.09.2011, 17:22

Diana n-am ce-i face: sunt cu zahar destul de mult

RuxyRux 1

20.09.2011, 17:55

Sunt sigura ca sunt perfecti...eu mai dulci ii tolerez insa mai acri sa nu-i vad

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos